Prøvebolig

Kig forbi og se vores prøvebolig

Søhusene er et boligområde på i alt 14.400 m² opbygget med boliger, som er placeret i klynger af 4 – 8 nye boliger, hvor nogle af klyngerne ligger med udsigt til en sømed et naturligt indløb fra kildevæld, der sikrer et flot vandspejl det meste af året.

Søhusene består af 51 moderne nye hjem i både 1-plan og 2-plan. Søhusene er tegnet af ATRA Arkitekter, der har sørget for at der er minimal spildplads, hvilket giver dig en masse gode og forskellige indretningsmuligheder.

Boligernes placering er optimal placeret for dem, der gerne vil bo i et miljø der læner sig op ad sø og natur, og derudover et socialt liv omkring sig.

Fra Søhusene er du i cykel afstand til Hedensted skolen, med trygge cykelstier og tunneller, undgår man at skulle passere vejen for at komme i skole.

Boligerne er i størrelsen 80-110 m² som 3 eller 4 værelsesenheder og rummer køkkenalrum, stue samt badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler. Derudover har du din egen carport med plads til to biler (kun boligtype C), og et skur til opbevaring.

Fra dit nye hjem er der adgang til privat udeareal, hvor man kan nyde solen på sin egen terrasse.

Vi glæder os til at se jer

Boligernes placering er optimal placeret for dem, der gerne vil bo i et miljø der læner sig op ad sø og natur, og derudover et socialt liv omkring dig.

Tilmeld til Åbent Hus