Søhusene Hedensted, rækkehuse i Hedensted

Området

Midt i naturen - tæt på byen

Grønne værdier

Området har med den direkte stiforbindelse til Statsskoven fået et kæmpe løft, og de nuværende beboere er enormt glade for adgangen som bruges rigtig meget.

Naturstyrelsen er også meget glade for adgangen og det øgede antal skovgæster, så etableringen af stisystemet har været en stor succes.

I hele området opsamles alt overfladevand i den store nyanlagte sø, som bidrager til det smukke og landskabelige udtryk som er rammen om hele bebyggelsen. I søen er der tillige en del naturlige indløb fra kildevæld, der sikrer et flot vandspejl det meste af året.

I 2023 etableres opholdsarealer med grillplads og bord bænkesæt for alle beboere ned til søen, som bliver et naturligt og smukt samlingssted.

Med hensyn til biodiversitet i de tilstødende arealer arbejder vi sammen med Seges og naturrådgivere for at sikre, at vores kommende drift og naturmæssige tiltag er optimale i forhold biodiversitet.

Alt i alt danner Hedensted de helt perfekte rammer for familien der ønsker at flytte til en stærk forenings by med muligheder for at dyrke idræt eller nyde den skønne natur og meget mere.

Søhusene Hedensted
Remmerslund Skovby
Find vej
Hedensted Centret 2,4 km
Hedensted Centret
Find vej
Hedensted Skole 1,8 km
Hedensted Skole
Find vej
HIF og Hedensted Station 2,4 km
Hedensted Stadion
Find vej
Hedensted Centrum 1.6 km
Hedensted
Find vej
Super Brugsen 2.0 km
Super Brugsen Hedensted
Find vej
Golfklub 4,3 km
Hedensted Glofklub
Find vej
Sebberup Skov HundeSkov 4,2 km
Sebberup Skov hundeskov
Find vej
Børnehaven Solsikken 2,5 km
Bu00f8rnehaven Solsikken Hedensted
Find vej
Horsens Centrum 12 km
Horsens
Find vej
Vejle Centrum 15 km
Vejle
Find vej
Tilmeld til Åbent Hus